Yukon's Gold Chesapeake Bay Retriever2018
 
5 september 2018:
 
Afbeelding invoegen    

Nog een kleine 2 weken voordat Joep haar puppen geboren worden.
De laatste loodjes dus...
Ze is al behoorlijk dik, maar nog super fit. Gaat gewoon met de rest mee wandelen en springt nog met gemak boven op haar hok om alles beter te kunnen zien.

17 augustus 2018:
 
Joep is weer naar Weert afgereisd voor een echo, en super moois nieuws Joep is drachtig bevonden. Eerlijk gezegd hadden we niet veel twijfels, want als een echte zwangere wil ze de hele dag door alleen maar ETEN, ETEN, ETEN!!!! Maar toch is een echo fijn om te zien of alles goed is, en dat was gelukkig zo. Nu wachten tot 18 september en dan is het een verrassing wat eruit gaat komen.
 
 
 
17 juli 2018:
 
Mooier kon het niet, precies tijdens onze vakantie in Duitsland moest Joep door naar de reu. Dus dat werd voor Joep gezellig een weekje met het gezin mee op vakantie. Op 17 juli is Klaas naar Beieren afgereisd, ( wij zaten daar 5 uur vandaan) en diezelfde avond is Joep gedekt.
Nu nog een kleine 2 weken wachten en dan kunnen we een scan gaan maken. We zijn heel benieuwd. Maar Joep gedraagd zich hartstikke zwanger: lekker luieren en het liefst de hele dag eten, eten eten en nog eens eten....
 
 
 
7juli 2018:
 
 
Joep is loops, we verwachten over een week naar Duitsland te vertrekken voor een dekking met Seanland Faron. Mooie reu met veel enthousiasme en heeft veel passie met werken. Qua lijnen past hij ook goed bij Joep. We zijn ook nog nooit in Beieren geweest, dus redenen genoeg om daar heen te gaan (:
 

 
Old Sam's Roxette (Joep)

 
 
 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 X
 
  Afbeelding invoegen

 
Seanland Faron

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

 

Dekking gepland.
We hopen dat Joep in augustus loops wordt, dan zullen we voor een dekking gaan.
  2017
 
 
 Het tweede nest van Joep is op 10 augustus 2017 geboren, het zijn 7 reutjes en 4 teefjes geworden.  

 

 

 

 
29 juni, Vanmorgen om 11:00 uur werd Joep in Eersel verwacht voor een scan, best heel spannend, maar wat een mooi nieuws, Joep is drachtig!!!!
 
 
Op 6 juni is Klaas met Sam en Joep afgereisd naar Denemarken, naar Dare. Waar Joep op 8 juni gedekt is.
 
 
In de loop van 2017 willen we weer een nestje gaan fokken met Joep.
We verwachten dat Joep aan het einde van de lente loops zal worden.
 
De puppen van haar vorige nest hebben allen een goed onderkomen gevonden.
De puppen hebben een prima karakter, zeer vriendelijk, nieuwsgierig, attent en werklustig. Ze zijn ook prima gebouwd, (kom kijken op de apmaphap dag, in februari, er komen er drie.)
Kortom we zijn erg tevreden met de combi tussen Joep en Bertie (Riverrun away in a hack.)
Helaas word Bertie op het moment niet gebruikt als dek reu. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere reu, dit is Riverrun Dare to Dream geworden. Riverrun Dare to Dream.
 Dit is een zoon van Bertie.


Joep

 


                                                                                 X
Dare to dream:

 

 
 
 


 2016
 
Wat een mooi nieuws, vrijdag 15 april is Joep gescand en drachtig bevonden!!! Super leuk. Nu afwachten over 5 weken is ze uitgerekend, eind mei.
 
Maart 2016, Joep loops en geïnsemineerd, we zijn nu in afwachting, over een maandje weten we meer. Maar als ze drachtig mag zijn verwachten we begin juni pups!!
 
 
Het is alweer januari 2016. We zijn in afwachting van een loopsheid van Joep. Naar verwachting zal dit in het voorjaar gebeuren.
Dan zullen wij weer de reis naar Ierland gaan maken om een bezoek aan Bertie te brengen.

   
 2015:

Op 5 februari 2015 is Old Sam's Roxette naar Ierland afgereisd waar ze gedekt is door Riverrun away in a Hack.

Op 7 en 8 februari 2015 is ze gedekt, eenmaal thuis gedroeg ze zich echt zwanger, maar na de echo met 5 weken, bleek ze niet drachtig te zijn. Helaas!  We wachten nu de volgende loopsheid af, naar alle waarschijnlijkheid aan het einde van dit jaar.
 
 
Old Sam's Roxette (Joep) X  Riverrun Away in a Hack (Bertie)  Riverrun away in a hack
 
 
 
         

 

 

 

 

 

 


 

       

 

 

         

 

 

 

             

 X